Brazilië nam Argentinië in de halve finale over
نوشته شده توسط : Hency

Liverpool had veel sterke spelers op weg naar die beruchte titel, ook in meerdere verschillende posities, en nu kun je er zeker van zijn dat er in ieder geval een paar van zullen zijn om de Ballon die zijn goedkope voetbalshirts graag ziet in december als de beste te verheffen speler in de wereld. Liverpool zegevierde over Europa in 2018-19, en won zojuist de UEFA Champions League net iets meer dan een maand geleden en versloeg de eerste finalisten Tottenham Hotspur in de finale om hun 6e titel in de competitie te veroveren.

De Reds hielden positieve discussies met Origi's vertegenwoordigers over een nieuw contract na de Champions League-finale en de speler is momenteel op vakantie gezien de lucratieve aanbieding. Liverpool heeft goede hoop dat hij zijn toekomst op lange termijn voor de club zal inzetten na een opmerkelijke opleving in de afgelopen periode. Maar als zijn contractsituatie niet is opgelost, zijn de Reds bereid om het risico te lopen hem de volgende zomer voor niets kwijt te raken in plaats van te verzilveren tijdens het huidige venster.

Dinsdag noteerde doelman Alisson die een liverpool voetbalshirts droeg zijn negende achtereenvolgende foutloze nul terwijl Brazilië het opnam tegen Argentinië in de halve finale van Copa America. Lionel Messi was opnieuw aan de verliezende kant met het feit dat de Liverpool No. 1 er niet te stoppen in stond. Real Betis is een van een aantal clubs die de Belgische international willen ondertekenen, de 24-jarige heeft volgens de Liverpool nog maar één jaar te gaan op zijn contract. Liverpool is in gesprek met de speler over een nieuwe deal.





:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 تير 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: